Vorig bericht

Home

Volgend bericht

Auteur: Rik Jungmann

Foto's: -

Bron: Ingezonden Brief


DBL: Open?

Loosdrecht, 2 september 2003. Niet alle leden van Dorsbelangen Loosdrecht zijn het eens met de scheuring in de fractie Dorpsbelangen in de raad, getuige onderstaande ingezonden brief.

Ingezonden Brief

T.a.v. Mw. T. Franssen
Nieuw Loosdrecht

Geacht bestuur,

Met verbazing hebben wij kennis genomen van de scheuring in de Dorpsbelangenfractie.

Als leden van Dorpsbelangen Loosdrecht zijn wij hierover niet geraadpleegd. Op zijn minst hadden wij, voorafgaand aan dit besluit, een uitnodiging voor een ledenvergadering verwacht. In mei j.l. hadden we immers als leden het besluit genomen de samenwerking nog voor minimaal een jaar te continueren en dan te besluiten over een eventuele samenwerking of breuk. Het geheel komt op ons zeer ondemocratisch over, dit in tegenspraak met de uitingen in de pers dat DBL zo “open” zou zijn.

Wij begrijpen dat er bij bestuur en fractie nog een hoop frustratie leeft uit de tijd dat Loosdrecht geregeerd werd vanuit het principe: “verdeel en heers”. Terugkijkend naar de afgelopen twee jaar heeft het Loosdrechtse politieke verleden een veel te grote rol gespeeld bij de besluitvorming van DBL.

De scheuring is, als wij het persbericht en de artikelen in de Gooi- en Eemlander goed gelezen hebben, niet veroorzaakt door een verschil in politieke inzichten doch uitsluitend op grond van niet verenigbare karakters tussen de individuele leden.

Dit kom op ons, en naar ik aanneem tal van inwoners van Wijdemeren, nogal amateuristisch over.

U begrijpt dat wij onder deze omstandigheden niet langer lid kunnen blijven van DBL en verzoeken u dan ook onze namen van de ledenlijst te verwijderen.

Wij wensen u in de toekomst sterkte en vooral wat meer wijsheid toe.

T.F. Snel, B. Pauw, G. v/d Heijden en F. Snel


Reacties

 

Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...