Vorig bericht

Home

Volgend bericht

Auteur: Rik Jungmann

Foto's: Hans Schouten

Bron: Hans Schouten


Email vervolgd

Ankeveen, 22 oktober 2003. Enige tijd geleden besteedden wij aandacht aan de manier waarop alle gemeenten in Nederland met email om gaan en het specifieke geval van Hans Schouten uit Ankeveen.

Op zijn email aan de gemeente kreeg hij een schriftelijke reactie. Hij vroeg waarom Het Wapen van Ankeveen, Stichts End 14 aldaar, geen slijterijvergunning kon krijgen. Hij kreeg per omgaande onderstaande brief (bravo!).

Het Stichts End 14 te Kortenhoef? Vanuit de Hilversumse Rading 1 liggen Ankeveen en Kortenhoef allebei heel ver weg, zullen we maar denken :-)

Naar aanleiding van de aankondiging in de Webkrant dat de gemeente o.a. woningen uit het gemeentelijk bezit gaat afstoten en al 197 objecten op het oog heeft, zond Hans Schouten op 1 september weer een email naar postbus@gemeentewijdemeren.nl (het emailadres van de gemeente). Hij woont namelijk in zo'n gemeentelijk huis in Ankeveen, de voormalige woning van het hoofd van de openbare Lindeschool, de heer Spoor. Uiteraard is hij benieuwd of er wat met zijn huis gaat gebeuren en zo ja, wat. "Wordt mijn huis verkocht?" : vroeg hij. Het is nu 22 oktober, maar hij heeft nog geen teken van leven ontvangen. "Ik geef het op." :verzucht hij.

Dat lijkt ons geen goed idee. Bel er nog eens achteraan... Hou vol Hans! red.


Rechts de Lindeschool in Ankeveen in 1908.

P.S. Geacht college, raadsleden en ambtenaren, als u het niet eens bent met het bovenstaande, klik dan op "Reacties" hieronder. De snelste manier om te rectificeren en/of te reageren. red.


Reacties

Gebroken link? Probeer het archief als de verwijzing enige maanden geleden is!

Zoeken

Het Wijdemeerse weer:
Grijs, 8 graden

Het archief vanaf januari 2000 tot nu.
Van dag tot dag.

Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...