Vorig bericht

Home

Volgend bericht

Auteur: Rik Jungmann

Foto's: -

Bron: Gemeente Wijdemeren


Brandweercommandant

Wijdemeren, 2 oktober 2003. De Wijdemeerse brandweer kreeg per 1 oktober weer een brandweercommandant. Het is de heer P. Benschop. Hij volgt Jan Spaargaren op, die half april afscheid nam nadat er een verschil van inzicht was ontstaan tussen hem en het college van B&W.


Persbericht

Nieuwe commandant Brandweer voor Wijdemeren

Op woensdag 1 oktober 2003 start de heer P. Benschop als brandweercommandant van de Brandweer Wijdemeren. De heer Benschop, 37 jaar, is al ruim 12 jaar lid van de vrijwillige brandweer van Lelystad. Tot 1 oktober was hij als beroepsbrandweerofficier coördinator operationele voorbereiding Brandweer en Rampenbestrijding bij de Hulpverleningsdienst Flevoland. Daarvoor was hij beleidsmedewerker bij Rijkswaterstaat.

De brandweerorganisatie is binnen de gemeentelijke organisatie onderdeel van de afdeling Juridische Zaken en Veiligheid. Naast het bevel over de repressieve organisatie zal dhr. Benschop functioneel leidinggeven aan de beroepsmedewerkers brandweerzorg binnen deze afdeling. Op 2 oktober zal de raadscommissie Bestuur en Middelen vergaderen over de toekomst van de brandweerorganisatie. Dit aan de hand van het Brandweerbeleidsplan van het college van B & W.


Reacties

Gebroken link? Probeer het archief als de verwijzing enige maanden geleden is!

Zoeken

Het Wijdemeerse weer:
Bewolkt, 17 graden

Het archief vanaf januari 2000 tot nu.
Van dag tot dag.

Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...