's-Graveland, 30 maart 2003.  's-Graveland won van Hercules met 2 tegen 1....

's-Graveland - Hercules 2-1 (1-1)

29. Vincent Blokker 1-0, 43. Stefan van der Klij 1-1, 55. Marc Schouten 2-1,
Scheidsrechter: Benali. Toeschouwers: 225.

Met de wetenschap dat Hercules de eerste ontmoeting in Utrecht overtuigend en verdiend had gewonnen begon een gehandicapt 's-Graveland aan het duel tegen de huidige koploper. Door omstandigheden ontbraken Peter Reijnders, Richard Koelink en Peter van Willigenburg, waardoor nogal wat omzettingen in de opstelling nodig waren. In het eerste half uur zag het er naar uit, dat de opgave deze middag dan ook te veel was voor het gehavende 's-Graveland. Toch bleef de thuisclub in de wedstrijd doordat de Utrechters meermalen uit hun gecreëerde kansen geen succes behaalden. Net binnen dat half uur was het 's-Graveland zelfs dat wel een feestje kon vieren. Een dieptebal van Johnny Hendriks werd, gebruik makende van zijn snelheid, afgerond door Vincent Blokker. Hercules had vervolgens niets te zeggen
gehad, als het even later niet op grotere afstand had gekomen, maar hun keeper behoedde zijn ploeg voor verder onheil. De gasten kwamen zelf vlak voor rust geheel onverwacht gelijk. Een voorzet vanaf links belandde wel heel gelukkig bij hun spits, die dit keer wel attent was.

De tweede helft was maar net begonnen of de ploeg uit Utrecht kon op voorsprong komen, maar voor open doel werd gefaald. Na tien minuten was er weliswaar een verdedigingsfout van Hercules voor nodig, maar het gevolg was wel 2-1. Na een snelle, op een moeilijk bespeelbare grasmat, uitgevoerde tegenaanval wist Marc Schouten hiervan goed gebruik te maken.
Hetgeen hierna volgde was een zeer spannend verloop, maar uiteindelijk kwam er geen verandering meer in de stand. Het 's-Gravelandteam van deze middag presteerde het derhalve de lijstaanvoerder haar tweede uit-nederlaag dit seizoen toe te brengen en revancheerde daarmee tevens de eerder geleden nederlaag in Utrecht.