Vorig bericht

Home

Volgend bericht

Auteur: Rik Jungmann

Foto's: Div. bronnen

Bron: Wijdemeerse Webkrant


Nouveautés

Wijdemeren, 29 maart 2003. Tijdens de raad van afgelopen donderdag waren enkele nieuwtjes te zien die niet ongenoemd mogen blijven. De mens in de politiek.

Voor het eerst zat gemeentesecretaris Ria van Rhijn op de publieke tribune in plaats van achter de collegetafel. Het duale stelsel heeft haar plaats toegekend aan de griffier van de raad. Zij zei dat het best ontspannen was om van de zijlijn toe te kijken en geen actieve rol te hoeven spelen tijdens de raadsvergadering.


Ria van Rhijn, ontspannen
niet meer achter collegetafel,
maar op de publieke tribune.

Baerte de Brey,
nu even niet....
In het vervolg wel altijd
achter de collegetafel.

Daar zat nu wel Paul Janse, die éénmalig inviel voor Baerte de Brey, de nieuwe griffier van de raad, die op dit moment met vakantie is. Burgemeester Don Bijl merkte gekscherend op dat deze nog niet aan vakantie toe was als gevolg van de werkzaamheden voor de gemeente tot nu toe.


De nieuwe stormvaste coupe
van wethouder Ties Hagen.

Ook viel meteen de jeugdige nieuwe coupe van wethouder Ties Hagen op.

Hij was 's middags naar de kapper geweest en had na ampele overweging na even slikken ter plaatse het besluit genomen om de tondeuse niet slechts aan de zijkant van zijn hoofd, maar over heel zijn schedel haar werk te laten doen. Het resultaat was opzienbarend en jeugdig te noemen.

Gekscherend had deze en gene reeds tegen hem gezegd dat hij al geknipt en geschoren was voor hij de raadszaal betrad.


Reacties

Het Wijdemeerse weer:
Bewolkt, 19 graden, droog

Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...