Vorig bericht

Home

Volgend bericht

Auteur: Rik Jungmann

Foto's: -

Bron:Wijdemeerse Webkrant 


Technische ramp

Wijdemeren, 20 juni 2003. De Webkrant is getroffen door een kleine technische ramp. Het bestand met de emailadressen, waar wij wekelijks onze email heen sturen met de koppen van de berichten van de afgelopen week, is verloren gegaan, samen met vele andere bestanden. Er crashte een pc.

Gelukkig kunnen wij vrijwel alles terughalen van de verloren bestanden, maar deze mailing-lijst is echt weg. En dus hebben wij een vriendelijk verzoek aan u.

Als u wekelijks onze email wilt ontvangen met de nieuwtjes uit Wijdemeren, stuur ons dan een email. U hoeft daarna alleen op "verzenden" te klikken en het is gepiept. Als u dat doet, dan zetten wij u weer in het bestand en krijgt u uw vertrouwde zondagse mailtje met de koppen van de afgelopen week weer. Als u hem tot nu toe niet kreeg, dan is dat een mooie gelegenheid om u aan te melden.

Uw emailadres wordt absoluut voor niets anders gebruikt. De trouwe lezers weten dat inmiddels. Als u van de lijst af wilt, dan stuurt u ons een mailtje met "verwijderen uit bestand" of een eigen tekst waarmee u aangeeft dat u verwijderd wil worden uit het bestand. Dat gebeurt dan direct.

Wij hadden enige honderden trouwe abonnee's op de mailing. Wij hopen dat ze ons weer snel weten te vinden. Bij voorbaat dank daarvoor.

De redactie van de Wijdemeerse Webkrant.


Reacties

Het Wijdemeerse weer:
Bewolkt, 23 graden

Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...