Vorig bericht

Home

Volgend bericht

Auteur: Rik Jungmann

Afbeelding: Gemeente Wijdemeren

Bron: Gemeente Wijdemeren


Wijdemeren, 11 juni 2003. De gemeente heeft onderstaande verhuiskaart gemaakt om aan de buitenwereld te laten weten dat het op dinsdag 17 juni echt zover is. Het hele gemeentelijke apparaat zit dan op Rading 1.

Als je de oude gemeentehuizen op de verhuiskaart ziet, op de kaart eigenlijk letterlijk verdrongen door een modern gebouw dat schittert in de zon, dan moet je toch even iets wegslikken. Wijdemeren opgestoten in de vaart der volkeren, gehuisvest in een strak zakelijk kantoorgebouw. Fijn voor de medewerkers, maar het zal wel even duren voor de sfeer terug is.

Enne, beste medewerkers, niet gedachteloos naar uw oude stek rijden op dinsdagmorgen 17 juni. Hetzelfde geldt voor u als burger als u bij de gemeente moet zijn. Bouwaanvraagje indienen, gesprekje met de wethouder, bestemmingsplannetje inzien, enz. Ze zijn echt weg, naar Hilversum, net als de schilderijen.

Wij wensen de gemeente veel succes en geluk in haar nieuwe onderkomen in Hilversum, maar zien toch met enige smart de terugkeer naar Wijdemeren tegemoet, temidden van het lommerrijke groen en de oude bomen van de 's-Gravelandse buitens.

Het bezoekadres wordt Rading 1, 1213 RK in Hilversum
Het postadres blijft Postbus 41, 1243 ZG in 's-Graveland.
Ook het algemene telefoon- en faxnummer blijft hetzelfde. 035 6559595 voor het algemene telefoonnummer en 035 6559599 voor de fax. De doorkiesnummers van de medewerkers worden gewijzigd.

De website vindt u op www.wijdemeren.nl
Emailen kunt u via postbus@gemeentewijdemeren.nl.


Reacties

Het Wijdemeerse weer:
Drukkend, maar droog, 26 graden

Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...