Vorig bericht

Home

Volgend bericht

Auteur: Rik Jungmann

Foto's: -

Bron: Plassennet


Buurtvolleybal

Nederhorst den Berg, 10 februari 2003. Het begint al weer voorjaar te worden. De eerste sneeuwklokjes komen boven de grond. Ook ontvingen wij het eerste sportbericht over buurtvolleybal in Nederhorst den Berg.

 

20e Buurtvolleybaltoernooi
zaterdag 24 mei a.s. !!!

Al doet het op dit moment nog steeds winters aan buiten, de lente staat weer voor de deur! Dit betekent dat de organisatie van het jaarlijkse Buurtvolleybaltoernooi alweer druk bezig is met de voorbereidingen.

Voor de 20e keer alweer wordt het toernooi georganiseerd. Een recreatief volleybaltoernooi, dat sinds een aantal jaren buiten op het voetbalveld van Voetbalvereniging Nederhorst wordt georganiseerd. Met gemiddeld 12 velden en 40 teams wordt er gestreden om de ´Sportcafé de Blijk-cup´. Dit jaar vindt het toernooi plaats op zaterdag 24 mei. Noteer deze datum alvast in de agenda! Het gaat nl. dit jaar extra spectaculair worden, aangezien het de 20e keer is dat het toernooi wordt georganiseerd! Er is inmiddels een goede band gecontracteerd, waardoor we dit jaar weer ´ns een echt ouderwets gezellig feest kunnen verwachten! Details volgen later nog in de Brug, hou de berichten in de gaten

De inschrijving is inmiddels van start gegaan. Aangezien het toernooi een paar weken eerder is dan gebruikelijk, sluit ook de inschrijving eerder, houdt hier rekening mee! Inschrijven is mogelijk tot en met 14 april a.s.

Deelname kost € 35,- per team. Het is ook mogelijk om na afloop te barbecuen met het team. Hiervoor zijn barbecuepakketten te bestellen à € 6,50 per stuk.

Kijk voor meer informatie op internet: www.VVNederhorst.nl
of mail naar BVB@VVNederhorst.nl


Reacties

Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...