Vorig bericht

Home

Volgend bericht

Auteur: Rik Jungmann

Foto's: -

Bron: Waterskischool Loosdrecht


Nieuwjaarsduik Loosdrecht

Loosdrecht, 15 december 2003. De liefhebbers van wakeboarding kunnen op nieuwjaarsdag hun hart ophalen op de Eerste Plas in Loosdrecht. De Waterskischool Loosdrecht organiseert dan een evenement.

Persbericht

NEW-YEAR WAKEBOARDING

Voor het vierde jaar organiseert Waterskischool Loosdrecht in samenwerking met O´Neill op 1 januari 2004 weer de Loosdrechtse vorm van de Nieuwjaarsduik.

Waterskischool Loosdrecht biedt iedereen de mogelijkheid om zijn eigen nieuwjaarsdip te maken achter de spiksplinternieuwe Air Nautigue van de Waterskischool. Het is tevens de eerste dag dat de nieuwe boot in gebruik zal worden genomen.

Het is de bedoeling zoveel mogelijk mensen, tussen 14.00 en 17.00, te laten wakeboarden op deze eerste dag van het jaar. Het aantal deelnemers is beperkt aan gezien het al om 17.00 donker wordt.
Het evenement kan echter alleen plaatsvinden als de Eerste Plas ´´ijsvrij´´ is.

Wakeboarden wordt uiteraard doorgaans in de zomer beoefend maar kent zo´n grote populariteit dat Waterskischool Loosdrecht de deuren op 1 januari vast open zet.

De vraag is of de temperaturen van rond het vriespunt geen belemmering zullen zijn voor de deelnemers om spectaculaire inverts en tricks te laten zien op de Eerste Plas in Loosdrecht.

Scheveningen is dus al vier jaar niet langer de enige mogelijkheid voor een nieuwjaarsduik. Loosdrecht heeft het ook, maar dan met meer actie!!

Café Restaurant de Veilige Haven, de trouwe thuisbasis van Waterskischool Loosdrecht biedt de wakeboarders en toeschouwers na afloop de mogelijkheid om weer op temperatuur te komen met een stevige erwtensoep en een drankje.

LOKATIE: Oud-Loosdrecht op de Eerste Plas voor Restaurant de Veilige Haven, Veendijk 3.
AANVANG: 14.00 uur.
INFO: info@wakeboardschool.nl


Reacties

Gebroken link? Probeer het archief als de verwijzing enige maanden geleden is!

Zoeken

Het Wijdemeerse weer:
Winterse buien afgewisseld met zon,
4 graden

Het archief van 1996 tot nu.
Van dag tot dag.

Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...