Vorig bericht

Home

Volgend bericht

Auteur: Rik Jungmann

Foto's: Rik Jungmann, Douwe van Essen

Bron: Gooi- en Eemlander


Paddenpoel 't Hoen

's-Graveland, 14 december 2003. Oud-wethouder Dick 't Hoen van 's-Graveland heeft geruime tijd geleden naast zijn huis een grote paddenpoel aangelegd. Daarvoor was hij al met het redden van padden bezig.

In februari van dit jaar haalde Dick 't Hoen de krant met het aanbrengen van schermen langs de Oude Meentweg om te voorkomen dat padden geplet zouden worden door passerende auto's. Later kwam hij in de krant, nadat hij een grote paddenpoel naast zijn huis had aangelegd.


Oud-VVD-wethouder Dick 't Hoen

Mevrouw Blandine Six

In het conflict over de beeldentuin en de carport/woning dat onlangs in de media kwam, is nu ook de paddenpoel door mevrouw Six toegevoegd aan de gewraakte objecten. In de Gooi van vrijdag stond een artikel van Simone Stevens waarin Blandine Six dit maal haar pijlen richt op de paddenpoel.

Ook de poel is volgens haar in strijd met de voorschriften aangelegd en is veel te groot.

Wethouder Wim Neef zegt in het artikel dat hij naar de poel zal laten kijken, evenals naar de carport/woning en de beeldentuin. Hij stelt echter dat het hier gaat om een persoonlijke vete tussen de familie Six en 't Hoen. Volgens hem is het motief van mevrouw Six te vinden in het feit dat zij op die plaats een huis wil laten bouwen.

Dick 't Hoen zegt dat de familie Six slechte verliezers zijn, nadat zij de procedure over het hek hebben verloren. Blandine Six tenslotte, stelt daarentegen dat het haar gaat om het behoud van het natuurgebied aan de Oude Meentweg en niets anders.


Reacties

Gebroken link? Probeer het archief als de verwijzing enige maanden geleden is!

Zoeken

 

Het archief van 1996 tot nu.
Van dag tot dag.

Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...