...

  ---

Vorig bericht

Home

Volgend bericht

Auteur: Rik Jungmann

Foto's: -

Bron: Radio Wijdemeren


Radio uit Zomerslaap

Wijdemeren, 30 augustus 2003. Radio Wijdemeren was, net als iedereen, de afgelopen tijd even met vakantie. De presentatoren zijn gebruind terug. De technici zetten de mengpanelen weer onder stroom. Om kort te gaan Radio Wijdemeren ontwaakt uit de zomerslaap. Onderstaand bericht vertelt u er alles over.

De opvallendste wijziging is dat Wijdemeren Actueel van de zondag naar de vroege zaterdagmorgen verhuist. Bent u dan boodschappen aan het doen of nog aan het afkicken van de drukke week, dan kunt u ook luisteren naar de herhaling die op zondag uitgezonden wordt.


Het nieuwe logo van Radio Wijdemeren

Persbericht

FRISSE HERSTART RADIO WIJDEMEREN

Na een lange hete zomer is uw lokale radiozender weer helemaal terug van geweest. En dat overigens voor de laatste keer, want zoals al eerder aangekondigd, gaan we per 1 januari 2004 7 dagen per week 24 uur per dag uitzenden. Dan geen uur meer zonder Radio Wijdemeren. Dus ook geen afwezigheid tijdens vakanties !!
Een paar wijzigingen in de programma’s :

  • W.M. Actueel wordt voortaan LIVE uitgezonden op de zaterdagochtend tussen 10 en 12 uur, vanaf een nieuwe locatie, nl zorgcentrum ‘De Oudergaard’. De herhaling is op zondag.
  • Vat Gij Mijn Hand wordt ook LIVE uitgezonden en wel op donderdagavond, en herhaald op de zondagmorgen.
  • Op zaterdag is er nu ook W.M. Sport, net als op de vertrouwde zondagmiddag.
  • Bedrijven in het Zoeklicht verhuist naar de zaterdag
  • En Wijdemeren op z’n Breedst juist naar de zondag
  • Cowboy Karel blijft op de zaterdag, maar nu wat later,nl om 21.00 uur

En verder ? Verder blijft alles bij het oude. Misschien mist u nog ‘De Stand van Zaken, ons financiële programma, en ons bluesprogramma ‘Red, Yellow and Blues’, welnu die komen volgende week in het programma, want dat zijn geen wekelijkse programma’s.

NIEUW BIJ RADIO WIJDEMEREN
Onze jonge nieuwe programmamakers staan te popelen om ook op de radio te mogen komen. Dit seizoen begint Micha van Hooren zijn nieuwe muziekshow op de zaterdagavond tussen 17.00 en 19.00 uur. Zijn show heet gewoon MICHA. U zult al gauw merken waarom als u luistert, want die jongen kan er wat van.
Ook zijn we blij met een nieuwe redacteur bij W.M. Actueel, zij heet Sybilla Drost en zij zal een welkome aanvulling vormen op de vijftallige redactie van Wijdemerens snelste en beste actualiteitenrubriek.
Radio Wijdemeren wil af van zijn stoffige imago en dus hebben we weer een paar nieuwe jingles opgenomen. Met de professionele WM-band en twee topsingers klinkt het echt geweldig. We zijn ook heel blij dat we van Bullet Sound studio in Nederhorst gebruik mochten maken.

‘SAMEN OP WEG’ GEMEENTE NEDERHORST
De Samen op Weg Protestante Gemeente Nederhorst den Berg zal het spits afbijten in de serie kerkdiensten die we dit jaar weer zullen uitzenden. U kunt de dienst van die ochtend ’s avonds tussen 19.00 en 20.00 uur beluisteren.

EERSTE RAADSVERGADERING 28 AUGUSTUS
Ook de dames en heren dorpspolitici zijn uitgerust en zijn op donderdagavond 28 augustus paraat om hun standpunten te verkondigen in de raadsvergadering. Bij ‘Gemeentehuis Thuis’ kunt u dat vanaf 20.00 uur allemaal horen.

RABOBANK-DIRECTEUR LEO BEUKER OPENT SERIE ‘BEDRIJVEN IN HET ZOEKLICHT’
Er zijn nog heel veel ondernemers in de vijf dorpen die Wijdemeren vormen. En dus kunnen we nog heel lang doorgaan met ‘Bedrijven in het Zoeklicht’.
Leo Beuker is de nieuwe algemeen directeur van de Rabobank Hilversum, Vecht en Plassen. Na de fusie van deze twee vestigingen is hij door de diverse afdelingen gekozen als de nieuwe leidsman van deze bank. Zoals u weet wordt ons programma ook gesponsord door de RABO-bank


Reacties

 

Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...