Vorig bericht

Home

Volgend bericht

Auteur: Rik Jungmann

Foto's: Rik Jungmann

Bron: Wijdemeerse Webkrant


Gerrit v.d Broek uit raad

Wijdemeren, 16 augustus 2003. VVD raadslid Gerrit van den Broek heeft medegedeeld dat hij de raad begin augustus zou verlaten.


Gerrit van den Boek.

Eind juni schreef Gerrit van den Broek een brief aan de voorzitter van de raad, burgemeester Don Bijl, waarin hij aangaf dat hij met ingang van begin augustus de zijn plaats in de raad wilde opgeven. Als reden werd in de brief gegeven dat hij het te druk heeft met zijn garagebedrijf en derhalve niet voldoende tijd voor het raadswerk heeft. Als gevolg van zijn besluit zal hij niet deelnemen aan de raadsvergadering van 27 augustus.

Gerrit stond op plaats twee op de lijst. Door zijn vertrek schuift de lijst op en zal aan de eerste opvolger op de lijst (plaats vijf), mevr. Carla Folkers-van de Schaar uit Kortenhoef, gevraagd worden om zijn plaats in te nemen.


Carla Folkers


Tjitske van Emden

Mocht zij daartoe niet bereid zijn, dan zal aan mevr. Tjitske van Emden-Wiersma uit Nederhorst den Berg (nummer zes) gevraagd worden of zij de raad in wil.

Eerder dit jaar stapte een deel van het bestuur van de VVD op. Inmiddels zijn de bestuursplaatsen weer ingevuld. Voorzitter van de lokale VVD-afdeling werd Rob Israel uit Kortenhoef.


Reacties

Het Wijdemeerse weer:
21 graden, zonnig

Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...