Vorig bericht

Home

Volgend bericht

Auteur: Rik Jungmann

Foto's: -

Bron: Wijdemeerse Webkrant


70.000

Wijdemeren, 5 augustus 2003. Gisteren ontving de Wijdemeerse Webkrant de 70.000ste bezoeker. Om even bij stil te staan.

Wij meten het aantal bezoekers op deze site vanaf 2 februari 2000. Voor die tijd waren er ook al bezoekers, maar die werden toen nog niet gemeten. Er zijn ook bezoekers die niet binnenkomen via de homepage, bijv, via een zoekmachine. Die worden niet meegeteld.

Via welk domein komt u bij ons? Onderstaand tabelletje geeft daarop het antwoord in procenten. Het ontbrekende procent zijn bezoekers die via zoekmachines bij ons terecht komen.

Hieronder het verloop van het bezoek in een grafiek vanaf mei 2000. Duidelijk zijn enkele pieken te zien. Alle pieken waren maanden waarin er ijs lag en men keek of er geschaatst kon worden. De piek in november 2000 had een andere oorzaak. Toen werd er veel gekeken vanwege de herindelingsverkiezingen.


Bezoekers aan de Webkrant vanaf mei 2000 tot augustus 2003.

In de grafiek is de jaarlijkse zomerdip duidelijk te zien. Ook nu slaat die weer toe. U bent weg op vakantie, of u zit in de tuin met een drankje en niet achter uw pc.

De zomerdip begint in juni en eindigt in september. Het aantal bezoekers in augustus dit jaar staat nog laag, omdat de maand nog maar net begonnen is. Er komen op dit moment op een dag circa honderd bezoekers, per week circa 700. Dat is leuk voor ons, want u waardeert onze inspanningen kennelijk. Voor onze adverteerders is dat ook leuk, want u ziet hun banners regelmatig langskomen.

Bedankt voor het bezoek. Op naar de tachtigduizend.

 


Reacties

Het Wijdemeerse weer:
Heet, 30 graden

Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...