Vorig bericht

Home

Volgend bericht

Auteur: Rik Jungmann

Foto's: -

Bron: Gooi- en Eemlander


Black Future blij

's-Graveland, 2 april 2003. Motorclub Black Future uit Ankeveen heeft een nieuw clubhuis aan het Kininelaantje in 's-Graveland.

Een grote foto met een aantal Harley Davidsons en een stuk werden gisteren door de Gooi gewijd aan het nieuwe clubhuis van de Gooise motorclub Black Future. De club was al lang bezig met een nieuw clubhuis, toen er zich een buitenkans voordeed.

De woningbouwcorporatie Patio had enkele afgeschreven noodwoningen over die eigenlijk vernietigd hadden zullen worden. In de noodwoningen hebben asielzoekers gehuisd. Zij stonden toen naast de brandweerkazerne in Naarden.

Toen bleek dat Patio zocht naar mogelijke gebruikers van de woningen meldde Black Future zich direct aan. De motorclub zorgde voor het afbreken, vervoeren en weer opbouwen van de huisjes. Ook sloten zij het gebouwtje aan op de nutsvoorzieningen.

Er zijn door Black Future twee woningen gebruikt en aan elkaar gekoppeld, waardoor een ruimte van circa honderd vierkante ontstond.

Patio is zeer tevreden met dit hergebruik van de woningen, zeker omdat het corporatie niets kostte. De woningen zijn voorzien van een pannendak, waardoor er weinig onderhoud aan gepleegd hoeft te worden. Inmiddels heeft er zich al een tweede vereniging met belangstelling gemeld.


Reacties

Het Wijdemeerse weer:
Wisselend bewolkt, af en toe een bui, 8 graden

Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...