Vorig bericht

Home

Volgend bericht


ADSL

Loosdrecht, 7 oktober 2002. Loosdrecht zou op 1 oktober ADSL krijgen. Sjors Chamboné uit Loosdrecht deed de postcodecheck en kreeg nul op het rekest. Dat was aanleiding voor hem om onderstaande ingezonden brief te sturen.

Toevoeging 8 oktober: Maarten Karssemeijer reageerde: "De nummercentrale in Loosdrecht zal op 15 november klaar zijn voor ADSL. Bovendien zal BBNED waarschijnlijk verder van de centrale dan KPN op de Loosdrechtsedijk ADSL gaan aanbieden. (Zijn complete reactie.)

Mijne dames en heren,

Ondanks diverse perspublicaties over de beschikbaarheid van breedband internet in Loosdrecht ook wel ADSL genaamd per 1 oktober 2002 moet ik u toch mededelen dat ik op maandag 7 oktober zowel bij KPN als via Planet Internet de zogenaamde postcode check heb gedaan om te controleren of breedband internet beschikbaar is en helaas krijg ik als bewoner van Bleekveld in Oud Loosdrecht te lezen dat mijn huis te ver van de wijkcentrale af ligt en dat ik er géén gebruik van kan maken.

Aangezien de gemeentelijke politiek zich hard heeft gemaakt (met name wethouder Ties Hagen) voor breedband in Loosdrecht verzoek ik die zelfde politiek om zich hard te maken voor breedband in heel Loosdrecht omdat de behoefte om snel te internetten voor een vast bedrag per maand door de gehele bevolking loopt en niet per wijk is ingedeeld. Enige tijd geleden zag ik al ingezonden brieven uit Breukeleveen die ook al uit de boot vielen en ik constateer nu ook in Oud Loosdrecht missen we dezelfde boot.

Met vriendelijke groeten,

Sjors R.M. Chamboné


Reacties

Auteur: Rik Jungmann Foto's: - Bron: Ing. Brief
Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...