Vorig bericht

Home

Volgend bericht


Brederodes-SV 's-Gr.: 0 - 0

's-Graveland, 7 oktober 2002. De SV 's-Graveland nam het op tegen Brederodes. Het bleef nul tegen nul. Hieronder een verslag van de wedstrijd.

Brederodes - 's-Graveland 0-0.
Scheidsrechter: Westland. Toeschouwers: 200.

's-Graveland heeft tegen koploper Brederodes een verdienstelijk gelijkspel behaald. Dit resultaat was voornamelijk de verdienste van de laatste lijn. Met aan het hoofd de uitstekende keeper Oscar van Veen, die vooral in de tweede helft Brederodes van scoren afhield, waren het de beide vleugelverdedigers Richard Koelink en Peter van Willigenburg die op een goede wedstrijd konden terugzien. Daarbij gevoegd dat in het centrum Michel Schouten zijn directe tegenstander volledig uitschakelde is het feit verklaard, dat de gastheren niet succesvol konden worden.

Voor de ploeg uit Vianen was dit een behoorlijke tegenvaller, want de meest productieve voorhoede tot nu toe had vooraf beslist op meer gerekend. Maar ook bij de thuisclub waren de uitblinkers niet voor maar achter te vinden. Het spel in dit duel speelde zich overigens met name op het middenveld af en de kansen, die er uiteraard wel kwamen werden dus steeds bekwaam weerlegd. Alhoewel Brederodes over de gehele wedstrijd gezien wel wat meer in balbezit was, kwam het gelijke spel ook in de cornerverhouding tot uiting. Zowel 's-Graveland als Brederodes mochten er ieder zeven nemen. Voor het publiek erg leuk, maar eigenlijk onverantwoord was het gedurfde spel van beide teams in de laatste vijf minuten.

Met de nodige risico werd getracht toch nog tot de volle winst te komen. Dat geen van de opponenten daar in slaagden was terecht want de uiteindelijke remise was de juiste weergave van dit sportieve duel. Toch voelde 's-Graveland zich moreel wel de winnaar, want een puntendeling in een uitwedstrijd tegen de nummer één kan als zodanig wel worden aangemerkt.


Reacties

Auteur: Rik Jungmann Foto's: - Bron: SV 's-Graveland
Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...