Vorig bericht

Home

Volgend bericht


Werken in Wijdemeren

Wijdemeren, 15 maart 2002. De gemeente Wijdemeren, de groen-blauwe parel van de Gooi- en Vechtstreek,  heeft nog steeds veel vacatures. Vierentwintig om precies te zijn. Men is dan ook naarstig op zoek naar medewerkers. Hieronder staat het persbericht dat de gemeente hierover stuurde. U kunt ook direct naar de page klikken.

Gemeente zoekt 24 nieuwe medewerkers

Vanaf zaterdag 16 maart heeft de gemeente Wijdemeren 24 vacatures extern opengesteld. Nu de interne selectieprocedures zijn afgerond is de gemeente in de gelegenheid extern nieuw personeel te zoeken. Hiervoor zal zaterdag 16 maart jl. een grote advertentie in de Gooi- en Eemlander staan.

De gemeente Wijdemeren heeft voor het maken van een voorselectie van de kandidaten het wervings- en selectiebureau K + V ingeschakeld. Alle openstaande vacatures zijn dan ook te vinden op de website van dit bureau: www.kplusv.nl . U vindt hier informatie over de afdelingen van de gemeente en de functiebeschrijvingen.

Meer informatie?

Vragen over de functies kunnen gesteld worden aan mw. I.R. van Deurzen of mw. J.M.A. Geubels van K+V Werving & Selectie bv in Arnhem, telefoon 026-3551355.


Reacties

Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...