Vorig bericht

Home

Volgend bericht


GAD

Wijdemeren, 13 maart 2002. Loosdrecht en Nederhorst kenden de GAD al. Voor de 's-Gravelanders is het even wennen. Op sommige plaatsen zijn de ophaaldagen gewijzigd. Bovendien is de GAD kennelijk veel strenger dan BFI. Vorige week had de GAD op vrijwel alle vuilnisbakken in Kortenhoef een geel kaartje tussen het handvat gedaan. Op het kaartje stond wat de klant wel en niet moest doen om in aanmerking te komen voor het ophalen van zijn vuilnis. Een beetje een streng kaartje. Bij de geringste overtreding van de voorschriften zal de GAD uw vuil laten staan. Zo moet het handvat van uw vuilnisbak naar de weg staan en mag het deksel niet open staan. 't Is maar dat u het weet. Even opletten dus.

En als u zich afvraagt op welke dag uw vuilnis wordt opgehaald, dan is hier voor 's-Graveland de regeling:

Ophaalschema Ankeveen, 's-Graveland en Kortenhoef
Maandag: Noordereinde en Zuidereinde
Donderdag: Overige straten van 's-Graveland en Kortenhoef
Vrijdag: Ankeveen

De ophaaldagen staan ook vermeld op de ophaalkalender 2002, die in februari j.l. door de GAD bij u thuis is bezorgd. Wie de kalender heeft gemist, kan er een aanvragen bij de GAD-klantenservice: tel.035-6991888 (kies 3) of e-mail: info@gad.nl 

Meer informatie?
Voor meer informatie kunt u op werkdagen van 08.00 tot 16.30 uur terecht bij de GAD-klantenservice: 035-6991888 (kies 3), E-mail: info@gad.nl of internet: www.gad.nl.


Reacties

Het Wijdemeerse weer: Wisselend bewolkt, af en toe een buitje, 10 graden
Meer weer? Klik hier. 
Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...