Vorig bericht

Home

Volgend bericht


Het Net?

Wijdemeren, 3 juni 2002. Vele trouwe lezers maken gebruik van de wekelijkse emailservice die de Wijdemeerse Webkrant levert. Ieder week een emailtje met de headlines uit het nieuws en een link waar u alleen maar op hoeft te klikken om weer even op de hoogte te zijn van het nieuws uit de groen-blauwe parel(s) van de Gooi- en Vechtstreek.

Sedert enige weken komen er vele van die emails onbestelbaar retour. De gebruikers van internetprovider Het Net zijn met name kennelijk massaal naar een andere provider gegaan omdat Het Net niet langer gratis is.

De email naar adressen die meer dan twee keer de email bouncen (onbestelbaar terugsturen) zullen wij uit het bestand verwijderen. U kunt zich trouwens altijd laten verwijderen als u er genoeg van heeft. Eén emailtje naar webkrant@wijdemeren.com met uw emailadres en "verwijdering webkrant" in de onderwerpregel is voldoende. Aanmelden of wijzigen van emailadres doet u op de zelfde manier, alleen bij aanmelden zet u in de onderwerpregel "aanmelden webkrant". Bij wijzigen van uw emailadres zet u in de onderwerpregel "wijzigen webkrant". In de email zelf zet u uw oude en uw nieuwe emailadres.

Dus als u het wekelijkse emailtje gemist heeft, dan weet u weer hoe u het weer kunt krijgen.


Reacties

Auteur: Rik Jungmann Foto's: - Bron: Plassennet
Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...