Vorig bericht

Home

Volgend bericht


Nieuwjaarsbijeenkomst

Wijdemeren, 30 december 2002. In een persbericht nodigt de gemeente alle inwoners, bedrijven en organisaties uit om naar de nieuwjaarsbijeenkomst te komen.

In 's-Graveland heette deze bijeenkomst "de nieuwjaarsreceptie". Dat leidde ertoe dat het college met dames op een rijtje stond om de gelukwensen van het volk in ontvangst te nemen. De burgers stonden dan in een lange rij te wachten om de burgemeester en de wethouders de hand te drukken. De nieuwe naam doet een nieuwe opzet vermoeden.

Het was de bedoeling van de gemeente geweest om de inwoners via een grote advertentie in de lokale bladen uit te nodigen, maar door een fout bij het zetten is dat mis gegaan.

(Voor de niet-'s-Gravelanders: De Dobber is het dorpshuis in Kortenhoef dat te vinden is aan de Kerklaan tegen het winkelcentrum De Meenthof aan. Nummer 33 op de kaart.)

Hieronder het persbericht van de gemeente.


Inwoners, instellingen en bedrijven van harte welkom
Nieuwjaarsbijeenkomst Wijdemeren
op 2 januari, 20.00 uur in De Dobber

Burgemeester en wethouders van Wijdemeren nodigen inwoners, instellingen en bedrijven van harte uit voor de nieuwjaarsbijeenkomst van de gemeente. Deze vindt plaats op donderdag 2 januari 2003 van 20.00 uur tot 21.30 uur in De Dobber aan de Meenthof in Kortenhoef. Meer dan 300 instellingen, bedrijven, verenigingen en scholen hebben hiervoor van de gemeente schriftelijk een uitnodiging ontvangen. Onder het genot van een hapje en drankje kan iedereen elkaar het beste toewensen voor het nieuwe jaar. 

Helaas is vanwege een fout bij het zetten van de huis-aan-huisbladen Wie Wat Waar, De Brug en de Nieuwsster van 18 december jl. een grote ‘kerstadvertentie’ van de gemeente niet geplaatst. Hierin wensten de burgemeester, wethouders en de gemeenteraad alle inwoners van Wijdemeren prettige kerstdagen en een voorspoedig 2003. Daarbij nodigde het college van B & W alle inwoners uit voor de nieuwjaarsbijeenkomst op 2 januari. Aangezien deze huis-aan-huisbladen voor 8 januari niet meer uitkomen hoopt het college via deze weg duidelijk te maken dat ook niet aangeschreven inwoners van Wijdemeren hierbij meer dan welkom zijn.



’s-Graveland, 
30 december 2002


Reacties

Auteur: Rik Jungmann Foto's: - Bron: Gemeente Wijdemeren
Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...