Vorig bericht

Home

Volgend bericht


Visser met pensioen

Kortenhoef, 22 december 2002. CDA raadslid Freek Visser gaat binnenkort met pensioen weg bij zijn werkgever, de provincie Noord-Holland.

Dat was voor de Gooi een reden om hem met een groot artikel in de krant van vrijdag in het zonnetje te zetten. Freek Visser werkte als ambtenaar bij de afdeling economie, landbouw en milieu.


Freek Visser

Over de Gooise gemeentebesturen heeft hij niet veel goeds te melden. Hij hekelt het gebrek  aan samenwerking in de regio en het gebrek aan belangstelling voor economie vanuit de lokale politiek. Ook lobbyen kunnen de Gooise bestuurders niet volgens Freek. En al zeker niet in de richting van Den Haag.

Hij vindt het onbegrijpelijk dat de Gooise gemeenten niet verder kijken dan hun eigen belang. De grote klappen die bij Lucent en de NOB zijn gevallen treffen de hele regio en het midden- en kleinbedrijf.

Ook ergerde hij zich aan de kruideniersmentaliteit van sommige gemeenten en organisaties. Bijvoorbeeld als het ging over de hoogte van gebouwen op het Arenapark. "Er wordt vaak zo overdreven gedaan over het begrip 'natuur.'"

Hij pleit ook voor een beter openbaar vervoer om de forensenstroom beter af te kunnen handelen. Bijvoorbeeld een groot P&R terrein bij Loenersloot om daar via de verbrede spoorlijn naar Amsterdam te kunnen.

Freek is ook voorzitter van MKB Gooi- en Vechtstreek.


Reacties

Auteur: Rik Jungmann Foto: Plassennet Bron: Gooi- en Eemlander
Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...