Vorig bericht

Home

Volgend bericht


Westerveld 50 jaar

's-Graveland, 5 augustus 2002. Tennisvereniging Westerveld uit 's-Graveland bestaat vijftig jaar. Dat schrijft Simone Stevens afgelopen zaterdag in de G&E. Boven het artikel een grote foto van Harm Klinkenberg, de huidige voorzitter.

De vereniging begon in de tuin van het buiten Westerveld (het gemeentehuis) aan het Noordereinde, vandaar de naam van de vereniging. Op de plaats van de huidige parkeerplaats lagen twintig jaar geleden twee banen en klonk op mooie dagen het gezellige geluid van de rackets en de ballen.

Later verhuisde de vereniging naar het Kininelaantje naast de Voetbalvereniging SV 's-Graveland. En breidde later nog uit.
Jarenlang werd er in de politiek gesteggeld over privatisering van de tennisvereniging. In 2000 was het zover. De club is er tevreden over.

Op 17 augustus begint de vereniging met feestvieren ter ere van het vijftigjarig bestaan. Dat gaat door op 30 augustus met een feest voor de jeugd. Op 5 oktober komt er een fietspuzzeltocht. Op 12 en 13 oktober zal het eerste Wijdemerentoenooi worden gehouden om de wisselbeker van de gemeente. Negen november, de dag dat de vereniging echt werd opgericht zullen de feestelijkheden besloten worden met een feest in De Dobber voor leden en oud-leden.


Reacties

Auteur: Rik Jungmann Foto: Douwe van Essen Bron: Gooi- en Eemlander
Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...