Vorig bericht

Home

Volgend bericht


Feest en Verkeer

Wijdemeren, 24 april 2002. Het feest- en evenementenseizoen komt er weer aan. Veel vrije dagen, mooi weer en leuke dingen in de dorpen. De gemeente heeft over de verkeersmaatregelen een overzicht samengesteld, dat u hieronder ziet staan.

Verkeersmaatregelen in Wijdemeren

Vanwege enkele feestelijke evenementen, onder andere i.v.m. de viering van Koninginnedag, zal de gemeente Wijdemeren enkele verkeersmaatregelen treffen van zaterdag 27 april a.s. tot en met dinsdag 30 april a.s. Het gaat hierbij om het volgende: 

Afsluiting op zaterdag 27 april a.s. aan de Kwakel in Kortenhoef i.v.m. het afsteken van vuurwerk. Het is noodzakelijk deze weg af te sluiten voor verkeer tussen de Kerklaan en de Herenweg op zaterdag 27 april a.s. tussen 21.00 en 22.30 uur.

Gestremd op zondag 28 april a.s. de Rading in Loosdrecht i.v.m. een bijeenkomst van klassieke auto's. In verband met een lustrumviering zal door een bijeenkomst van klassieke auto's het doorgaand verkeer op De Rading te Loosdrecht worden gestremd door eenzijdige afsluiting van de weg ter hoogte van Rading 110 tot 136 tussen 09.00 en 18.00 uur.

Afsluiting op 30 april a.s. Zuidsingel in Kortenhoef i.v.m. viering Koninginnedag
In verband met de viering van Koninginnedag in Kortenhoef zal de Zuidsingel tussen de Julianaweg en het Hazenest op dinsdag 30 april a.s. zijn afgesloten voor het verkeer tussen 13.00 en 17.00 uur.

Afsluiting op 30 april a.s. de Lindelaan in Loosdrecht en diverse wegen daarop aansluitend i.v.m. viering Koninginnedag.
In verband met de viering van Koninginnedag in Loosdrecht zullen de volgende wegen voor verkeer worden afgesloten op dinsdag 30 april a.s. tussen 09.00 en 21.00 uur. Te weten de Lindelaan, het plein aan de Lindelaan (Lindeplein), de Acacialaan, gedeelte Lindeplein en de Berkenlaan (tussen Nootweg en de Lindelaan volledig) en de Bremlaan, Elzenlaan, Berkenlaan, Hazelaarlaan, Jasmijnlaan, Acacialaan en de Meidoornlaan (gedeelte aansluitend aan de Lindelaan) voor doorgaand verkeer.

Hoogachtend,
namens burgemeester en wethouders van Wijdemeren,
het afdelingshoofd Juridische Zaken en Veiligheid,
R. Engel

's-Graveland, 23 april 2002


Reacties

Het Wijdemeerse weer: Zonnig, 20 graden, prachtig weer
Meer weer? Klik hier. 
Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...