... ...
Vorig bericht

Home

Volgend bericht


Lijst DBL

Loosdrecht, 20 september 2001. Gisterenavond hield Dorpsbelangen Loosdrecht haar vergadering om de lijst van kandidaten vast te stellen voor de gemeenteraadsverkiezingen op 7 november. DE G&E besteedt er vanavond aandacht aan in een klein artikel.

Yvonne Siemons, correspondent van de Gooi- en Eemlander in Loosdrecht, werd gekozen tot lijsttrekker. Nummer twee werd Gert Zagt, drie werd André Spils en vier werd Miep van Hattem. Op de dertigste plaats, als lijstduwer, werd de bekende multimiljonair Willem van Kooten (alias Joost den Draaijer) gekozen.

Ook werd het verkiezingsprogramma vastgesteld waarin benadrukt wordt dat het gemeentebestuur in dienst staat van de bevolking.

Tot na 7 november zullen er geen artikelen van Yvonne Siemons in de G&E verschijnen om belangenverstrengeling te voorkomen. Zij zou immers het gedachtengoed van haar partij wel erg eenvoudig over het voetlicht kunnen brengen met middelen die de andere partijen niet ten dienste staan als zij wel bleef schrijven. Of dat na 7 november anders is, vermeldt het artikel in de G&E niet. Eerder schreef Douwe van Essen, fractievoorzitter van het CDA in 's-Graveland, hierover een ingezonden brief in de G&E.


Het Wijdemeerse weer: rustig hefstweer, zonnig, 16 graden

Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...