---

Vorig bericht

Home

Volgend bericht


Douwe van Essen in G&E

Kortenhoef, 11 september 2001. Vandaag stond er in de G&E een ingezonden brief van Douwe van Essen, fractievoorzitter van het CDA in 's-Graveland. Hij schrijft over het bericht op deze site en in de G&E dat Yvonne Siemons, correspondent van de G&E in Loosdrecht, ook lijsttrekker van DBL wordt.

Zijn tekst luidt:

Vandaag schrijft uw onbekende Loosdrechtse correspondent(e) dat Dorpsbelangen Loosdrecht er toch in is geslaagd een conceptlijst met 30 kandidaten te maken. Yvonne Siemons, een fenomeen in het dorp, correspondente van de Gooi- en Eemlander in Loosdrecht, zal de lijsttrekker worden.

Mag ik aannemen dat zij nu correspondente van de G&E in Loosdrecht af is? In ieder geval voor alle zaken (en dat zijn er veel), die een politiek karakter hebben?

Het niet vermelden van een naam boven artikelen als van vandaag voedt natuurlijk ook de gedachten aan belangenverstrengeling. Ik kan mij niet voorstellen dat dat uw bedoeling is.

Kortenhoef, Douwe van Essen

Het naschrift van de hoofdredactie van de G&E luidt:

Het bericht over de kandidatenlijst van Dorpsbelangen was gewoon door een redacteur van de Gooi- en Eemlander geschreven. Yvonne Siemans zal, nu zij mogelijk lijsttrekker wordt, op geen enkele manier voor deze krant over de Loosdrechtse politiek berichten.

Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...