...

Vorig bericht

Home

Volgend bericht


AROS niet in Loosdrecht

Wijdemeren, 1 oktober 2001. De Gooi schrijft in een artikel van Ed Brouwer dat de lokale omroep, de AROS, niet in Loosdrecht ontvangen kan worden. Althans, niet via de kabel. Zowel de AROS als de Loosdrechtse politici vinden dat erg jammer. Het probleem is dat Casema niet in staat is om een frequentie op de kabel voor de AROS vrij te maken of de aanpassingen aan het net aan te brengen. (Evenmin als internet via de kabel, maar dat is een heel ander onderwerp...) Het is niet duidelijk waarom niet.

Casema denkt de aansluiting niet voor 7 november te kunnen realiseren. En daarna is de behoefte van de politici minder, want dan zijn de verkiezingen achter de rug.

Nu verschijnen ze allemaal regelmatig op zondag tussen 11.00 en 13.00 uur voor de microfoon van de AROS om hun politieke waar onder leiding van Wim Reijmerink uit te venten. Maar de kabel-luistervink in Loosdrecht kan ze niet horen. In 's-Graveland en Nederhorst den Berg kan dat wel op 92.3 FM.

De oplossing is om de transistorradio even van zolder te halen en af te stemmen op 106.9 FM. Dan kan de AROS beluisterd worden van Weesp, tot hartje Hilversum en Bussum en tot in Loenersloot nabij de A2. Loosdrecht is dus geen enkel probleem. U kunt ook even gezellig in de auto gaan zitten luisteren. Hoewel...


Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...