Vorig bericht

Home

Volgend bericht


PvdA Politiek Café

Wijdemeren, 1 okteber 2001. De PvdA afdeling Wijdemeren organiseert op 16 oktober om 20.00 uur in het Drieluik aan het Lindenplein in Loosdrecht een politiek café. Onderstaand persbericht ontvingen wij van hen.


Ties Hagen

Goed luisteren en open kaart spelen, zo wil de PvdA met de burgers van Wijdemeren omgaan.

In Loosdrecht is er nogal wat kritiek op de wijze waarop het gemeentebestuur met de inwoners is omgegaan. En ook de verhouding tussen College en gemeenteraad wordt vanaf de zijlijn door burgers kritisch gevolgd. Dit alles kan worden samengevat onder de term "bestuurscultuur".

Over de gewenste bestuurscultuur in de nieuwe gemeente Wijdemeren wil de PvdA met inwoners en mogelijke toekomstige gemeenteraadsleden praten.

Daarom organiseren wij een politiek café op 16 oktober a.s om 20.00 uur in het Drieluik, Lindenplein te Nieuw-Loosdrecht.

Als spreker hebben we Peter Rombouts uitgenodigd, die als Gedeputeerde van de provincie Utrecht (ook al verlaten we de provincie, we blijven vrienden!) zijn visie zal neerzetten.

Uiteraard is ook lijsttrekker Ties Hagen van de partij. Hij zal de ideeën van de PvdA Wijdemeren toelichten.

We verwachten dat u zult willen meepraten over dit onderwerp. Kom dan op 16 oktober naar het Drieluik. Ik hoop u te mogen ontmoeten.

Lia Moote, nr. 2 op de PvdA Kandidatenlijst.


Lia Moote


Het Wijdemeerse weer: herfstig, een beetje nat, 15 graden, flinke westenwind

Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...