Vorig bericht

Home

Volgend bericht


Dossiers

Wijdemeren, 27 november 2001. Als u meer wilt weten over de herindeling, Wijdemeren en wat er tot nu toe gebeurd is, dan zijn er een paar interessante dossiers online te raadplegen.

Zo is daar het dossier Wijdemeren van de Gooi- en Eemlander. Op de homepage van deze krant staat een button "Dossiers". Klik erop en kies het dossier "Wijdemeren".

Op de homepage van Wijdemeren.nl kunt u ook veel vinden. Surf erheen en klik op de link "Dossier Herindeling". U zult er vinden hoe het begonnen is, hoe de Provincie Utrecht dwars lag en hoe uiteindelijk de Tweede- en Eerste Kamer de herindeling bekrachtigden.

Om nog eens te zien wat er in de verkiezingscampagne door alle partijen gezegd en gedaan is kunt u ook naar het dossier "Campagnenieuws" gaan.

Om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in Wijdemeren zijn er twee websites die met nieuws komen. De Gooi- en Eemlander en de Wijdemeerse Webkrant.

Wilt u nog eens het nieuws van dag tot dag van vorig jaar nalezen, ga dan naar het archief van 2000. Zoekt u de gebeurtenissen van dit jaar, dan is daar het archief van 2001.

Zoekt u een speciaal onderwerp op deze site, gebruik dan de zoekfunctie en tik het woord of de woorden in waarop u zoekt.


Het Wijdemeerse weer: Nat, koud en winderig, 6 graden

Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...