... ...
Vorig bericht

Home

Volgend bericht


Redactie Wie Wat Waar

's-Graveland, 3 mei 2001. In de Wie Wat Waar wordt vandaag onthuld wie naast Joop Glijn de redactie van de Wie Wat Waar gaan versterken. Joop kondigde bij de uitreiking van de Curtevenneprijs aan dat hij het wat rustiger aan gaat doen en dat het redactionele werk voor de Wie Wat Waar door hem verminderd zou worden.


Herman Stuijver
Maar liefst drie collega's krijgt hij erbij. Als eerste is dat Herman Stuijver. In het medialandschap van 's-Graveland geen onbekend gezicht. Hij presenteert ook het zondagse nieuwsprogramma van de AROS. Voorts regisseert en speelt hij bij de toneelvereniging DSO.

De jongste aanwinst is Esther Hartenberg. Zij studeert aan de School voor de Journalistiek in Utrecht en schrijft al enige tijd stukjes voor de Wie Wat Waar.

Het derde tot de redactie toetredende lid is Frank Maartense. Hij is sportmedewerker bij de Gooi- en Eemlander en schrijft ook free-lance. Ook is hij verantwoordelijk voor de pers en publiciteit voor de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee in Oostenrijk.

De redactie van de Wie Wat Waar heeft zich voorgenomen om alleen mooie, ontroerende en grappige verhalen voor en door de inwoners van 's-Graveland in de WWW te publiceren. Dat doet zij onder het motto: "We brengen alleen maar goed en leuk nieuws, want er is al voldoende rottigheid." 


Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...