...

Vorig bericht

Home

Volgend bericht


Fotoboek: foutje, bedankt

's-Graveland, 2 mei 2001. In de gemeenteraad van 26 april werd gesproken en besloten over een bijdrage van de gemeente voor het afscheidsfotoboek. Vijfduizend gulden stelde de Raad ter beschikking. De Gooi- en Eemlander van vanavond bevat een artikel over de sponsoractie voor het fotoboek over de Gemeente 's-Graveland . Daarin staat dat de Raad 50.000 gulden ter beschikking stelde. Scheelt slechts een nul, maar heel veel sponsorgelden. Helaas voor de initiatiefnemers is het toch echt 5000 gulden.

De Stichting die actief is om het fotoboek te realiseren heeft aan alle plaatselijke ondernemers en de bedrijven die iets met 's-Graveland te maken hebben of hebben gehad een brief gestuurd met een verzoek om de actie te sponsoren. In ruil krijgt de onderneming een vermelding in het gedenkfotoboek.

Op 9 en 10 juni worden de laatste foto's in Dorpshuis de Dobber tentoongesteld. Dit keer gaat het over verkeer/vervoer, bedrijfsleven, religie, onderwijs en bestuur. De Stichting roept u allen op om uw foto's in te leveren, want er zijn er nog niet genoeg.


Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...