... ...
Vorig bericht

Home

Volgend bericht


ADSL in 's-Graveland!

's-Graveland, 18 juni 2001. Het zat er al een tijdje aan te komen. In de krant werd het eind vorig jaar aangekondigd voor het eerste kwartaal van 2001. Dat heeft iets langer geduurd. Maar het is nu mogelijk om ook in 's-Graveland, zelfs in de wat afgelegener delen, een ADSL aansluiting te krijgen. Wij kennen in ieder geval iemand die afgelopen weekend heeft geworsteld met het doe-het-zelf aansluitpakket, maar die nu helemaal gelukkig is met de snelheid waarmee hij een permanente aansluiting zonder tikken en een eigen IP adres heeft.

Als er meer 's-Gravelanders (of Wijdemeerders) zijn met een ADSL aansluiting, dan horen wij dat graag. Ook horen wij graag uw ervaringen in het gebruik, de snelheid, de beschikbaarheid en de moeite (of juist niet) die u had om de aansluiting voor elkaar te krijgen. Wij zullen op de site een apart hoekje voor u inruimen om de ervaringen uit te wisselen.

Het lijkt erop dat de Casema hiermee het pleit aan het verliezen is in onze gemeente. Van die kant hebben we zelfs nog nooit een geluid op mogen vangen dat ze er zelfs maar over dachten om hier internet via de kabel aan te gaan bieden. Slaap zacht.


Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...