Vorig bericht

Home

Volgend bericht


"Jaagpad"

Nederhorst den Berg, 7 december 2001. Loosdrecht heeft zijn dorpscentrum en Nederhorst heeft zijn Jaagpad. Dat laatste blijkt uit een artikel in de Gooi van vanavond geschreven door Simone Stevens, waarin wordt beschreven hoe een kwestie, die al jaren op de agenda staat en veel inspraakavonden, hoorzittingen en vergaderingen heeft gekend, nu plotseling in een week geregeld moet worden. Het gaat om de beschroeiing tussen de Vecht en het Jaagpad die er nu "doorgejaagd" wordt.

Omdat Wijdemeren wel eens niet zo'n haast zou kunnen maken met deze beschoeiing omdat andere zaken belangrijker zijn moet dit nog even geregeld worden. Gevolg? De schroeiing is plotseling veel duurder. Althans men weet dat eigenlijk nog niet want er moet nog aanbesteed worden, en dan kan het wel weer lager uitvallen.

Kennelijk is men er ook niet van overtuigd dat de drie Bergers in de raad van Wijdemeren bij machte zijn om het onderwerp prominent hoog op de agenda te krijgen. Dus nu nog maar even vlug.

Eigenlijk is er niet genoeg geld voor, maar Bert Nagel (CDA wethouder van financiën) gaat de komende week even in de schatkist kijken of er nog ergens een hoopje geld ligt, of dat hij met een creatieve oplossing kan komen. Hij heeft de tijd tot volgende week donderdag als de laatste raad wordt gehouden.


Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...