... ...
Vorig bericht

Home

Volgend bericht


Co over Krakeelakker

Kortenhoef, 11 december 2001. Co de Kloet is het niet eens met de berichtgeving in de Gooi- en Eemlander over het beleid van de gemeente met betrekking tot de Krakeelakker. Hij schreef onderstaande ingezonden brief.

Krakeelakker

Het driemanschap aan het Dode Eind in Kortenhoef, dat de jachthaven De Krakeelakker te vuur en te zwaard bestrijdt, heeft weer van zich doen spreken.

De Gooi- en Eemlander publiceert hun verhaal zonder de moeite te nemen de feiten behoorlijk te verifiëren en dat is van een gemakzucht die we niet van de krant gewend zijn.

Het gemeentebestuur van 's-Graveland wordt beschuldigd van vriendjespolitiek, misleiding en machtsmisbruik om maar een paar aanklachten te noemen.

Ik wijs erop, dat inmiddels een onafhankelijk advocatenbureau van die beschuldigingen geen spaan heel heeft gelaten en dat het gemeentebestuur ten overvloede mevrouw Salomons, de ombudsvrouw van Amsterdam, gevraagd heeft het optreden van het gemeentebestuur nog eens aan een oordeel te onderwerpen.

De tegenliggers van het Dode Eind weten dat. Het zou ze sieren als ze hun luidruchtige beschuldigingen even zouden opzouten tot het oordeel van de ombudsvrouw bekend is. Dan kan het altijd nog. Hoewel enige tempering van de geluidssterkte wel is aan te bevelen.

Kortenhoef, Co de Kloet (wethouder 's-Graveland)


Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...