Vorig bericht

Home

Volgend bericht


Open brief PvdA L aan DB L

Loosdrecht, 6 augustus 2001. De inwoners van 's-Graveland en van Nederhorst hebben kennelijk nog meer gemist.

Wim van Oudheusden heeft een ingezonden brief geschreven waarop Co de Kloet (DBG) gereageerd heeft. Helaas weten wij niet waar de brieven gepubliceerd zijn en wat erin stond. Maar het is uit de onderstaande open brief van Wim van Oudheusden enigszins af te leiden. (Dat is nieuw, een verkiezingsstrijd die alle toekomstige Wijdemeerders aan gaat, maar die op drie verschillende gescheiden fronten gevoerd wordt.)

Open Brief aan Dorpsbelangen Loosdrecht (DBL)

Verbaasd las ik dat Co de Kloet en niet DBL zelf reageert op een ingezonden brief van mij over DBL. Kennelijk is het zo, dat DBL zich al heeft neergelegd bij de gevestigde orde uit ’s-Graveland en zal de gezamenlijke DB fraktie -als die er komt- zo te zien weinig of geen inbreng vanuit de Loosdrechtse DorpsBelangen kennen.

Dan de reaktie aan Co:

Je maakt me absoluut niet duidelijk hoeveel roddel ik verspreidde. Kennelijk valt dat dus nog wel mee. Ik weerlegde juist hele series fikse onzorgvuldigheden die (ik citeerde ze letterlijk) door DBL werden verspreid. En die zijn door jou noch door DBL weersproken!

Het valt me wel op, dat waar ik niet over personen sprak, jij dat meteen in je stukje wel doet. Ik had niet de bedoeling een persoon zwart te maken, maar jij zit daar kennelijk niet mee. Dat is een stijltje dat mij niet erg bevalt.

En of er nu wel of niet Loosdrechtse PvdA’ers in de raad komen: ach, Co, jij weet toch als geen ander dat de kiezers dat uitmaken! Er staan wel 4 Loosdrechters bij de eerste 11 van onze kandidatenlijst. En hoe kom je erbij te weten, dat de Loosdrechtse kiezers zich zullen afwenden van de PvdA kandidaten. Bij recente verkiezingen gingen we in tegenstelling tot jouw bewering juist het CDA voorbij en werden we de tweede partij in Loosdrecht, waar overigens toen een derde van de bevolking links stemde. We zullen jouw opmerking maar onder "wishfull thinking" scharen! En om op jouw woorden in te gaan: de PvdA heeft altijd lef getoond!

Dag, Co!

 

Wim van Oudheusden

PvdA Loosdrecht

(Co de Kloet was lange tijd wethouder voor de PvdA in 's-Graveland. "Het kan verkeren" :zei Bredero al. red.)


Link van de dag.

Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...