... ...
Vorig bericht

Home

Volgend bericht



Ruud over Co

Loosdrecht, 6 april 2001.

Ruud & Co.

De reactie van Co de Kloet in de Gooi- en Eemlander van 5 april jongstleden, doet mij opnieuw in de pen klimmen. Ja Co, dat was ik die als een van de eersten regaeerden op het nieuwtje dat Dorpsbelangen Loosdrecht opgericht zou worden. Ik zie het namenlijk niet meer als mijn plicht als raadslid om precies te weten wat er in mijn dorp speelt. Dat jullie zo om leden verlegen zitten dat jullie mijn naam gelijk op de lijst van bestuursfuncties zetten, geeft alleen maar weer hoe fabelachtig de partij Dorpsbelangen (Loosdrecht) werkt.
Dat ik er ook maar één minuut over zou nadenken om mij aan te sluiten bij een fabelachtige club is met recht een fabel!

Verder verbaast het mij ten zeerste dat er een reactie op mijn brief komt van Dorpsbelangen 's-Graveland. Mijn brief was tenslotte gericht aan de Loosdrechtse poot. Is deze partij onmondig geworden of is Dorpsbelangen Loosdrecht met recht slechts een fabeltje?!

Of iedereen straks goed jarig is met de VVD? Natuurlijk, de VVD staat voor zijn standpunten en iedereen die ons kent weet dat ook! De VVD, in tegenstelling tot Dorpsbelangen, zal wél gezamenlijk met alle collega's van Nederhorst den Berg en 's-Graveland de verkiezingen in gaan. Samen dus!
Geen fabelachtige verhalen, geen zieltjes winnen onder valse voorwendsels, gewoon eerlijk, zoals het hoort!
En Co, als we straks samen in de gemeenteraad Wijdemeren zitten, even goede vrienden hoor! Dan is het toch nog een soort Ruud & Co!



Ruud Buijs
Raadslid VVD Loosdrecht.


Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...