WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
WWK Mailbox Loopt Over
Wijdemeren, ma 12 maart 2018 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

De mailbox van de WWK loopt een beetje over door de verkiezingen. En, beste lezer, dat merkt u. Vooral als u ons een bericht stuurde en het niet ziet.

Update 12-3-2018, 16.14: Nog even een explicite mededeling. De intentie van dir bericht is niet om u van het inzenden van kopij af te houden. Ga daar vooral mee door. Maar om uw hooggespannen verwachtingen over het direct publiceren wat in te dammen onder de huidige omstandigheden. RJ

Verkiezingsdrukte

Normaal duurt het één tot drie dagen voor uw bericht gepubliceerd wordt. Met de hoeveelheid kopij die nu onze mailbox verstopt, lukt dat niet. Verkiezingen, programma's, video's, campagnemateriaal, foto's, activiteiten, ze stromen binnen. Ze verdringen daarmee enigszins de reguliere berichten over kunst, natuur, evenementen, voorstellingen, kerkdiensten, sport en andere onderwerpen die ons regelmatig gestuurd worden. En dan hebben we ook nog onze eigen artikelen waarvoor acties nodig zijn en die bedacht en geschreven moeten worden.

Een enkele inzender vraagt ons waarom het bericht, dat twee dagen geleden werd toegezonden aan de WWK, nog niet gepubliceerd is. Het antwoord is: domweg omdat er een wachtrij van pakweg twintig, dertig berichten is, die staan te wachten op publicatie. Bij publicatie van één bericht komen er twee bij. Zo snel gaat het nu.

Selecteren en balanceren

Intussen proberen wij zo goed en zo kwaad als het gaat de interessantere of belangwekkende berichten uit die rij er uit te pikken en te publiceren en tegelijk de inhoud van de WWK ook evenwichtig te verdelen over de verschillende soorten onderwerpen. En dan kan het gebeuren dat uw ingezonden bericht of persbericht even een paar dagen langer moet wachten of, in het ergste geval, niet aan bod komt.

Dat is niet leuk, maar zo is het op dit moment. Wij vragen om uw begrip en geduld in deze hectische dagen tot 21 maart. Maar blijf uw berichten gewoon sturen. 10 tegen 1 dat ze toch op zeker moment in de WWK komen.

Wijdemeerse Webkrant
Rik Jungmann, redacteur

bron
WWK
foto
---
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief