WIJDEMEERSE WEBKRANT
Verzet tegen Fusie H.sum
Ankeveen, wo 26 november 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Oud DB-raadslid Ab Krook is lid van het actiecomité Wijdemeren2020 en steunt zo het verzet tegen de plannen van het college om te fuseren met Weesp en Hilversum.


Ab Krook

David Pos

Uit Anonimiteit

Dat is te lezen in de G&E van vanochtend. Er hebben zich volgens de krant al tientallen mensen aangesloten bij het actiecomité Wijdemeren2020. Omdat er veel reacties zijn binnengekomen op het emailadres van het actiecomité heeft men besloten om uit de anonimiteit te treden.

IJsinitiatief

Het idee ontstond toen voormalig schaatstrainer en DB-raadslid Ab Krook een lezing had gegeven in Ankeveen, aldus Friso van Voorthuizen. In het comité Wijdemeren2020 zitten naast Krook en Van Voorthuizen ook David Pos en Egbert Lambers. David Pos en Egbert Lambers zijn resp. actief in de Ankeveense ijsclub en de KNSB.

Alle Wijdemeerders

Friso van Voorthuizen benadrukt dat Wijdemeren2020 een onafhankelijk burgerinitiatief is dat los staat van politieke partijen of andere onrganisaties. En, hoewel het actiecomité Ankeveense wortels heeft, is de actie bedoeld voor alle Wijdemeerders.

Dossier Bestuur Gooi en Vechtstreek

bron
G&E
foto
Douwe van Essen
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief