WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Geen Inspraak Revindicatie
Wijdemeren, do 5 juni 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Wij kondigden aan dat Mevr. Schoote van de Cannenburgerweg vanavond komt inspreken bij de Comm. Bestuur en Middelen. De gemeente blies dat zojuist toch af.

Vanavond staan de juridische kosten die Wijdemeren de afgelopen drie jaar maakte op de agenda van de commissie Bestuur en Middelen. Drie ton in totaal, waarvan ruim 1 ton aan juridische bijstand voor revindicatie-zaken (landje-pik) van de gemeente tegen burgers. Martin Vuyk (VVD) had eerder verzocht om een overzicht van die juridische kosten.

Voor Margo Schoote, die afgelopen maandag bericht kreeg dat zij de drie jaar slepende rechtszaak over haar grond aan de Cannenburgerweg had gewonnen bij de kantonrechter, was dat vonnis aanleiding om vanavond in te willen spreken.

Onder de rechter

Zij nam contact op met de griffie om spreektijd aan te vragen, die zij toegezegd kreeg. Vanmiddag om vier uur werd zij echter door de griffier gebeld met de mededeling dat zij toch niet mag inspreken. Het college heeft besloten dat de zaak nog onder de rechter is, omdat Wijdemeren nog drie maanden de tijd heeft om in hoger beroep te gaan. Om die reden wordt haar door het college nu niet toegestaan om vanavond in te spreken.

bron
WWK
foto
---
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief