WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Per Vrachtauto naar Eikenrode
Nieuw Loosdrecht, wo 22 januari 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Met een vrachtauto schoot de zoon van Nico Ockhuisen zijn vader te hulp. Daarbij reed hij links op de rotonde voor het politiebureau en werd een agent bijna geraakt.


Landgoed Eikenrode

In de Gooi en Eemlander staat vandaag, prominent bovenaan op de voorpagina van het regiokatern, een beschrijving van de rechtszaak tegen Abraham O. wegens roekeloos rijden en een poging tot zware mishandeling van een agent. O. ontkent de poging tot zware mishandeling, maar het roekeloos rijden niet. Het OM houdt vast aan de poging tot mishandeling en eiste gisteren tweehonderd uur werkstraf en tien maanden rijontzegging.

Linksaf over de rotonde

Anderhalf jaar geleden vermoedde Nico Ockhuisen dat de net door hem gepachte buitenplaats Eikenrode door de vorige bewoner werd leeggehaald. Ockhuisen had de politie gevraagd om er bij te komen, maar die kwam niet omdat het om een civielrechtelijk geschil ging. Daarop belde Ockhuisen zijn zoon in Baarn die met de vrachtauto, af en toe links, kwam aanstormen over de Diependaalselaan om via de verkeerde kant van de rotonde in Loosdrecht bij Eikenrode aan de Nieuw Loosdrechtsedijk te komen. Daarbij probeerde een motoragent hem tot stoppen te bewegen, maar in plaats van te stoppen reed hij de agent bijna van de weg.

Op 4 februari doet de rechter in Lelystad uitspraak.

Dossier Eikenrode

bron
G&E
foto
Rik Jungmann
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief