WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Veel kunst te bekijken
Wijdemeren, vr 11 mei 2012

De Kunstronde Vecht en Plassen, de Kunstroute 's-Graveland, Kunst aan de Kwakel en Open Ateliers 2012. Maak uw keuze of bezoek ze allemaal.

Kunstronde Vecht en Plassen

Op 19 en 20 mei wordt de Kunstronde Vecht en Plassen gehouden. Daar doen circa 20 exposanten aan mee. De lokaties zijn te vinden in kernen tussen 's-Graveland en Maarssen. Meer informatie is te vinden op de website van de Kunstronde.

Kunstroute 's-Graveland

Op 27 en 28 mei is de Kunstroute 's-Graveland aan de orde. Ook 20 exposanten doen mee aan deze kunstroute die te vinden is in 's-Graveland en Kortenhoef. Onder deze twintig enkele die ook aan de Kunstronde meedoen, maar merendeels anderen. De Kunstroute kan het best per fiets afgelegd worden als het weer het toelaat. De Kunstroute heeft een website waar alle informatie te vinden is.

Kunst aan de Kwakel

Ook op 27 en 28 mei houdt de familie Braat open huis voor een expositie van schilderijen van Dick van Arkel. Deze expositie is prima te combineren met de Kunstroute omdat hij op dezelfde dagen wordt gehouden in Kortenhoef.

Open Ateliers 2012

Peter van den Akker en Madeleine Metsaars (p+m ateliers) doen met hun atelier mee aan de Kunstroute 's-Graveland. Bovendien organiseert p+m ateliers op zondag 3 juni een fietstocht naar de beeldentuin van Zonnestraal waar beelden bekeken worden van Peter van den Akker, Irini Schrijer en Joost Zwagerman.
Op 20 mei om 14.00 wordt een project van Madeleine Metsaars feestelijk afgesloten. Tijdens de Open Ateliers 2012 geeft Madeleine flinke kortingen op het door haar gemaakte werk dat dateert van voor 2010.

bron
WWK
foto
---
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief