WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Nieuwe CDA Website
Wijdemeren, wo 5 januari 2011

Het CDA twitterde vandaag dat CDA Afdeling Wijdemeren een nieuwe website heeft. Op die site kritiseert Theo Reijn de andere partijen.

Op Twitter schreef het CDA trots dat er afscheid is genomen van de oude website (met een link naar de WWK op de homepage). De nieuwe CDA-website is inhoudelijk hetzelfde als de oude, maar qua layout en indeling is hij vernieuwd.

Op zijn blog (knop "actueel", "blog" op de nieuwe site) levert Theo Reijn, de fractievoorzitter van het CDA, kritiek op zijn collega's van andere partijen over het feit dat hun websites weinig of geen actuele inhoud hebben.

Theo Reijn schrijft:

"Ik vind het dan ook verbazend dat onze collega politieke partijen in Wijdemeren nauwelijks (of beter gezegd: helemaal niet) gebruik maken van de nieuwe communicatiemiddelen. Kijk maar eens naar de websites van onze collega's; allemaal oude koek. Jammer, want juist de nieuwe communicatiemiddelen kunnen een meerwaarde betekenen voor de lokale politiek. Zowel voor de contacten tussen onze inwoners als tussen de lokale politieke partijen. De discussie hoeft niet alleen in de raadszaal gevoerd te worden, maar kan ook op de 'digitale straat'.

Raadsleden kunnen wel druk zijn met Ipads, Iphones en dat soort zaken, maar het gaat toch uiteindelijk om het contact met onze inwoners. Natuurlijk op de vertrouwde manier maar ook door de inzet van nieuwe communicatiemiddelen."

GL Wijdemeren: 404 PAGE NOT FOUND

Bij een rondje langs de politieke websites van de Wijdemeerse afdelingen kwamen wij nog altijd de "404 pagina niet gevonden" van GroenLinks tegen, bij het aanklikken van Wijdemeren. Nog een lange weg te gaan van ganzenveer naar iPad.

bron
WWK
foto
---
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
1 gr.
windkr. 4