WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Minder Dorpsbezoeken
Wijdemeren, zo 2 januari 2011

Het aantal dorpsbezoeken van het college gaat omlaag. De komende drie jaar komt het college twee keer per kern langs.

Het vorige college kwam ieder jaar in iedere kern op bezoek. Bovendien werden ook subkernen bezocht. Het afgelopen jaar was er geen enkel dorpsbezoek. In zijn vergadering van 14 december besloot het college om tot aan de verkiezingen in maart 2014 acht dorpsbezoeken nieuwe stijl te organiseren.

Breukeleveen valt af

Twee keer krijgt (Oud en Nieuw) Loosdrecht het college op bezoek. Twee keer wordt 's-Graveland/Kortenhoef aangedaan. Ook zal Nederhorst den Berg twee keer worden bezocht. En ook Ankeveen mag het college twee keer binnen de komgrenzen verwelkomen. Breukeleveen, dat ook bezocht werd door het voormalige college, zal het zonder bezoekvan de hoogwaardigheidsbekleders moeten stellen.

De verdeling van de acht bezoeken is twee keer in dit jaar, drie keer volgend jaar en drie keer in 2013. Eind 2013 begint dan de verkiezingscampagne voor de verkiezingen in maart 2014. Tenzij er intussen plannen worden ontwikkeld voor een herindeling, je weet maar nooit...

Wat "dorpsbezoeken nieuwe stijl" inhoudt zullen wij navragen. Het vorige college ging 's middags bij bedrijven of verengingen op bezoek. 's Avonds werd de bevolking ontvangen in een interactieve bijeenkomst.

red. WWK

bron
WWK
foto
---
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
4 gr.
windkr. 3