WIJDEMEERSE WEBKRANT
Vrijwilligers Autocross
Nederhorst den Berg, wo 9 september 2009

Morgenavond is de vrijwilligersavond van de Autocross in Nederhorst den Berg in het Nera gebouw. De vrijwilligers kunnen aangeven wat ze willen doen.

ingezonden bericht

10 september Vrijwilligersavond Autocross
Bomvolle wedstrijd dit jaar

Het programma van de autocross op 3 oktober in Nederhorst den Berg barst uit zijn voegen. Het maximum van 125 coureurs is inmiddels ver overschreden. Voor de meeste klassen zijn er zelfs wachtlijsten met tientallen coureurs die nog hopen op een plekje.

Om de wedstrijd in goede banen te leiden rekent Cross Team Nederhorst graag weer op de hulp van vrijwilligers. Aanstaande donderdag (10 september) is de vrijwilligersavond in het Nera gebouw aan de Radioweg 3 in Nederhorst den Berg. Om 20.00 uur wordt iedereen met koffie welkom geheten. De vrijwilligers krijgen een draaiboek en kunnen aangeven voor welke functie ze in aanmerking willen komen. Dit kan gaan om het regelen van het verkeer, toezicht in het rennerskwartier, bemannen van de kassa, vlaggen op de baan. Maar ook bij het opbouwen de dag voor de cross zijn extra handen nodig. Bijvoorbeeld bij het plaatsen van de dranghekken en de geluidsapparatuur.

De wedstrijd start dit jaar een uur eerder (om 10 uur) om alle extra coureurs in het programma te kunnen passen. “We zijn overweldigd door het enorme aantal inschrijvingen”’ zegt penningmeester Anita Smits. “Helaas hebben we ook coureurs moeten teleurstellen. We zitten bommetje vol. Er komen weer coureurs uit het hele land. Van Texel tot Zuid Limburg. We hebben ons best gedaan om de lokale coureurs zoveel mogelijk voorrang te geven zodat er veel bekende namen uit Nederhorst, Ankeveen en Loosdrecht mee doen.”

Meer informatie over de wedstrijd en de vrijwilligersavond staat op de internetsite www.crossteamnederhorst.nl.

bron
ing. bericht
foto
ing. bericht
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
20 gr.
windkr. 4