WIJDEMEERSE WEBKRANT
Waterschap blijft stil
Kortenhoef, zo 8 maart 2009

Bob Colijn wachtte of er een reactie zou komen op het artikel over de stijging van de Waterschapslasten. Die kwam niet, dus hij reageert maar.

ingezonden brief

Geachte Redactie, 

Betr. Stijging Waterschapslasten !!!

Dank voor het stuk inzake de schandalige stijging van de waterschapslasten en de vraagstelling aan de Bestuursleden, die toen zo nodig moesten en nu hun mond houden en niet zorgen voor lastenverlaging in deze barre tijden.

Ik heb het destijds in mijn commentaar voorspeld (weet niet meer precies de kop van dit art. in de WWK).

Maar mijn voorspelling is dus uitgekomen, de campagne heeft ons allen 24 miljoen Euro gekost, want de omhooggevallen bestuurders moesten zonodig weer een baantje erbij en wij krijgen nu dus extra de rekening daarvan gepresenteerd.

De Ver. Eigen Huis heeft dus volkomen gelijk dat men erg boos is geworden en vragen gaat stellen aan de 2de Kamer en de Staatssecr.

Conclusie : Die campagne was alleen bedoeld voor baantjesjagers en is dus nu geheel overbodig gebleken, want eenmaal in het pluche durven ze hun mond niet meer open te doen, want dan raken ze hun riante vergoeding kwijt.

De politiek moest zonodig voor transparantie zorgen, wel het resultaat is ernaar : Lastenverzwaring ten koste van de burgers.

Het zijn net die bankiers met hun bonussen, ( Lees heden ING) etc. en nog een frappant voorbeeld die oud Burgemeester van Den Helder, nog zo'n graaier.

Wanneer gaat die mentaliteit hier eens drastisch veranderen ???

De tijd van zakkenvullers is volkomen voorbij en maar goed ook, maar wie gaat nu die Waterschappen controleren en stoppen ????

In feite roept men hiermede de burgerlijke ongehoorzaamheid op door domweg de belachelijke verhogingen van soms 75 % te weigeren en dus niet te betalen, laat dat maar aan die bestuurders over.

P.s. Ik heb juist ff gewacht, want ik dacht hiertegen komt massaal protest, maar het is doodstil , wellicht is men door de kredietcrisis volkomen lam geslagen , met dank aan o.a. ene meneer Bush c.s. en al die bankiers die ons nu in de ellende hebben gestort.

Een toch nog rustig over 2008 hun bonussen opstrijken, en wij raken een deel van ons pensioen kwijt.

Maar we moesten zonodig onze stem uitbrengen , want dat was onze plicht.

Bestuurders doe jullie plicht en zorg voor lastenverlichting en lever desnoods voor een jaartje jullie vergoeding in !!

Mvrgr. Bob J. Colijn
Kortenhoef

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
half bewolkt
7 gr.
windkr. 4