WIJDEMEERSE WEBKRANT
WADW met de PVV?
Wijdemeren, do 11 juni 2009

Mario Wouters van Werkaandeweg.nu is blij met het percentage dat WADW in de AROS-peiling haalde. Zijn vereniging is benaderd door de PVV.

WADW


Mario Wouters: "Dat smaakt naar meer."

In de peiling van de AROS haalde Werkaandeweg.nu 2,8 %, ofwel ruim een halve zetel. Mario Wouters werd geinterviewd door You FM. In dat interview verklaarde Mario Wouters blij verrast te zijn door het behaalde percentage, dat volgens hem naar meer smaakt. Hij zei benaderd te zijn door anderen, o.a. door de PVV, om samen op te trekken in de aanloop naar de raadsverkiezingen van volgend jaar.

AP@W

Wim van Oudheusden van AP@W werd ook gebeld door You FM. Hij wil een netwerk creëeren van burgers met bepaalde vaardigheden die op meerdere plaatsen in Wijdemeren ingezet kunnen worden. Hij noemde WADW als één van de partijen waarmee hij wil samenwerken. Van Oudheusden laat het afhangen van het aantal reacties op zijn website of hij wel of niet start met een politieke partij. Over de politiek in Wijdemeren is hij niet erg te spreken. Het interview met hem is hier te horen.

bron
YouFM
foto
WADW.NU
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
regen
14 gr.
windkr. 4