WIJDEMEERSE WEBKRANT
Politieke Steekproef Aros
Kortenhoef, zo 7 juni 2009

De Aros mediagroep en de Hogeschool van Amsterdam hebben een representatief onderzoek gehouden naar het politieke klimaat in Wijdemeren.

persbericht

Representatief onderzoek naar politiek Wijdemeren
Cijfers worden woensdag bekend gemaakt

De Aros mediagroep en de Hogeschool van Amsterdam hebben een representatief onderzoek gehouden naar het politieke klimaat in Wijdemeren. De cijfers worden woensdagochtend bekend gemaakt in het You FM ochtendprogramma ‘Veltman op scherp’.

De peiling is gehouden onder 603 personen uit Wijdemeren. Een jaar voor de gemeenteraadsverkiezingen maakt de Aros mediagroep de balans op. Uit de cijfers zal ondermeer blijken of een samengevoegde Dorpsbelangen groter zal zijn dan het CDA. en of D66 weer terug in de raad komt. Hoofdredacteur Stefan Troost: “We zullen een zetelverdeling presenteren zoals die zou zijn als er nu gemeenteraadsverkiezingen worden gehouden. Die zetelverdeling zal flink anders zijn dan de huidige.”.

De cijfers zullen aanstaande woensdag tussen 08:00 en 08:30 bekend worden gemaakt in het You FM programma ‘Veltman op scherp’. You FM is te ontvangen op 107 FM.

Er is in dit onderzoek ook aandacht geweest voor de populariteit van de gemeentelijke dorpsavonden en de lokale zenders You FM en TV Wijdemeren. Deze cijfers worden later bekend gemaakt.

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
18 gr.
windkr. 2