WIJDEMEERSE WEBKRANT
De Spot: Glasblazen en Kunst
Nederhorst den Berg, ma 19 januari 2009

Twee activiteiten in De Spot in Nederhorst. Een workshop glasblazen en een bijzondere kunstverkoop.

persbericht

Manueel therapeuten vieren jubileum met workshop Glasblazen

Op  Zaterdag 24 januari 2009 is er in Sociaal en Cultureel Centrum de Spot - het creatieve hart van Nederhorst den Berg - om 11.00 uur een workshop Glasblazen voor ouder & kind vanaf 8 jaar en om 12.30 uur een workshop voor volwassenen. Prijs: € 2,50. De workshop is een cadeau aan de Spot van Hans Vuurmans en Hugo van der Linden, ter ere van hun 25-jarig jubileum als manueel therapeut.

Samen glasblazen is een unieke gelegenheid om creatief kennis te maken met glas. Na de introductie door glasblazer Edwin Dieperink, kunnen de deelnemers het zelf gaan proberen en kunnen ze experimenteren. De deelnemers nemen het kunstwerk dat ze hebben gemaakt uiteraard mee naar huis.

Je kunt je voor deze bijzondere workshop inschrijven via het inschrijfformulier of via de website - www.spot-nederhorst.nl . Adres de Spot: Blijklaan 1, Nederhorst den Berg.

Gereserveerde kaarten die 15 minuten voor aanvang van de workshop niet zijn opgehaald, gaan weer in de verkoop.


persbericht

Bijzondere Kunstverkoop in de Spot

Op zaterdag 31 januari en zondag 1 februari wordt er in Sociaal & Cultureel Centrum de Spot in Nederhorst den Berg van 14.00 – 17.00 uur een bijzondere kunstverkoop gehouden.

De kunstvoorwerpen zijn met veel enthousiasme vervaardigd door mensen met een beperking - cliënten van Wherelant (centrum voor kunsten) en activiteitencentrum De Boerderij. Het brede aanbod van schilderijen, mono-prints etc. in vrolijke kleuren zijn te verkrijgen tegen een vriendelijke prijs. De Bakkerij uit Kortenhoef is ook aanwezig met gebakken ovenverse producten gemaakt door cliënten.

De 50e bezoeker krijgt een attentie. De toegang is gratis.
Adres de Spot: Blijklaan 1 te Nederhorst den Berg, www.spot-nederhorst.nl

De opbrengst wordt geheel gebruikt voor aanschaf van nieuwe materialen.

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
regenvlagen
6 gr.
windkr. 4