WIJDEMEERSE WEBKRANT
Geen deuk in vertrouwen
Wijdemeren, wo 7 januari 2009

Kees Bosdijk schrijft in een reactie dat zijn doorvragen over de Dobber-brief van het college werd ingegeven door de tegenstrijdige juridische adviezen.

Uit het feit dat Kees Bosdijk tot vijf, zes keer dezelfde vraag aan het college herhaalde of alles in de Dobber brief echt wel zo was als het er stond en of hem geen nieuwe verrassingen in het Dobber dossier te wachten stonden, leidden wij af dat hij de inhoud van die brief van het college niet vertrouwde. Hij schrijft dat onze gevolgtrekking onjuist is.

ingezonden brief

Het verslag noemt mij bij de behandeling van de stand van zaken rond De Dobber zeer vasthoudend over de brief van het College. Dat klopt, want het ging met name over elkaar (schijnbaar?) tegensprekende juridische adviezen of conclusies.

Wat niet klopt is dat mijn vertrouwen in het College een deuk heeft opgelopen. Integendeel, aan het eind van het debat heeft mijn fractie geconcludeerd dat de raad zich nu terughoudend moet opstellen en het College de gelegenheid moet geven om aan de slag te gaan.

Wat waarschijnlijk speelt is de relatie met de rol van wethouder Lorjé. Anders dan in het verslag staat was het niet ik, maar waren het andere commissieleden die het het College kwalijk namen dat het de raad onjuist had geïnformeerd over het optreden van Lorjé.

Kees Bosdijk
Fractievoorzitter PvdA

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
0 gr.
windkr. 2