WIJDEMEERSE WEBKRANT
Erftoegangsweg. Nou en?
Kortenhoef, zo 22 februari 2009

Robby Israel wijst erop dat de Kortenhoefsedijk al tien jaar erftoegangsweg is. Het hielp niet. Voor N- en Z-einde verwacht hij hetzelfde.

Dossier Verkeer 's-Graveland

ingezonden brief

Geachte redactie,

WerkaandeWeg.nu vraagt de raad het Noordereinde erftoegangsweg te maken en verwacht hiermee een vermindering van de verkeersoverlast te bereiken. Laat ik deze medeburgers uit de droom helpen. De Kortenhoefsedijk werd meer dan een decennium geleden geclassificeerd als erftoegangsweg zonder dat dit tot wezenlijke herinrichting van de weg laat staan verbetering van de verkeerssituatie heeft geleid.

Overigens dient het raadsvoorstel RV/60527/081204/BB inderdaad verworpen te worden. Het deugt niet. De Kortenhoefsedijk is een van de belangrijkste noord-zuid routes door onze dorpen. Elke maatregel op andere noord-zuid verbindingen heeft onmiddellijk gevolgen voor de Kortenhoefsedijk. Echter, het woord "Kortenhoefsedijk" komt in het concept-besluit geheel niet voor. De behandelende commissie - inclusief de vertegenwoordigers van mijn eigen VVD -  heeft kennelijk zitten slapen. Dit voorstel had nooit de raad mogen bereiken omdat het inhoudelijk tekort schiet en dus geen deugdelijke grond voor een raadsbesluit kan zijn. Ik verwacht dat het voorstel wordt ingetrokken dan wel aangehouden en teruggestuurd naar de commissie.

Met vriendelijke groet,

Robby Israel
Kortenhoef

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
8 gr.
windkr. 2