WIJDEMEERSE WEBKRANT
VONI: Brief aan Weidemeren
Weidemeren, ma 10 augustus 2009

De Vereniging voor Onafhankelijke Natuur Informatie  (VONI) zond een brief over de Horstermeer aan college en raad van Weidemeren.

De VONI heeft als doelstelling: "Het doel van onze vereniging is het opkomen voor de belangen van individuen in het buitengebied, die zich in hun belangen geschaad of genegeerd weten door overheidslichamen, instellingen, commissies, verenigingen of stichtingen. Zulks ter beoordeling van het bestuur."

De VONI zond een brief naar Haarlem (PS en GS) waarin geprotesteerd wordt tegen de plas-dras plannen van de provincie met de Horstermeerpolder. Daarna zond VONI een afschrift van die brief naar raad en college van de gemeente Wiedemeren. De protestgroep Horstermeerprotest zond de link naar de pagina op de VONI site, waar de brief aan de gemeente Weidemeren staat, naar de pers.

Niet ontvankelijk?

Als de postcode en het adres juist zijn, dan zal de brief wel aankomen op de Rading 1, ondanks de foute plaatsnaam. Wellicht is de fout opzettelijk gemaakt met een knipoog naar het Weidemeren-plan van Jan Zwagerman. Verstandig is zo'n knipoog-fout niet. Als de brief onderdeel wordt van een bezwaarprocedure, dan kan de foute ten naamstelling de oorzaak blijken te worden van "niet-ontvankelijk" verklaring in een bezwaarprocedure. Weg bezwaar...

Dossier Horstermeer

bron
Hrstrmrprotest
foto
---
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
24 gr.
windkr. 2